Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellen lipdub is een videoclip die in één lang en continu shot wordt gefilmd waarbij een grote groep mensen een muzieknummer mee playbackt. De groep wordt gefilmd door een camera die reist door verschillende kamers of dwars door een park.

Het is de kunst om alles in 1 keer goed te doen omdat alles in één take wordt gefilmd! Onder leiding van ons team worden er aan de hand van het gekozen muzieknummer taken verdeeld en wordt alles op een gezellige, interactieve en vooral hilarische manier ingestudeerd!

Wanneer dit gedaan is zal er door onze cameraman een geniale lipdub videoclip worden opgenomen waarbij elke deelnemer een belangrijke rol speelt. Het uitje zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen en een super sfeer tijdens het vrijgezellenfeest. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van de vrijgezellendag.

Aan het einde van deze hilarische workshop heeft de hele groep een prachtig aandenken aan deze leuke dag, in de vorm van een videoclip, om nooit te vergeten!

Workshop lipdub maken

Wij organiseren voor iedereen lipdubs!

Of het nou een workshop is voor een gezellige activiteit of een serieuze en professionele videoproductie.

Maak een lipdub met ons!

Op zoek naar een super gezellige en blijvende herinnering aan een vrijgezellenfeest, een uniek cadeau voor een collega / familielid of wellicht een ludieke en grappige manier om jouw bedrijf te promoten? Kom dan lipdubben met ons!

Tijdens onze lipdub workshops maak je met alle deelnemers een videoclip in één nonstop opname. Een top activiteit bomvol creativiteit en hilariteit.

Ready? Set! Action.

Vrijgezellenfeesten

Voor een vrijgezellenfeest is een lipdub echt een super activiteit die de vrijgezel absoluut niet meer zal vergeten.

Teambuilding

Teambuilding, bedrijfsuitjes, breek de week en vrijmibo activiteiten zijn voor ons geen enkel probleem.

Vriendengroepen

Maak een leuk aandenken aan met jouw groep vrienden. Leuk voor nu en voor later.

 

Familie uitjes

Oma jarig? Gaat je zus een jaar naar het buitenland? Heb je een familieweekend? Gaat je neef trouwen? Maak een lipdub!

Sportclubs

In teamverband een gezellige lipdub maken met jouw team? Dat kan natuurlijk! Kom snel lipdubben met je hockey-, voetbal-, honkbal-, basketbal-, tafeltennis- of yogaclub!

Bedrijfsleven

Een break nodig tijdens een conferentie? Jullie seminar afronden met een ludiek tintje? Een heisessie met veel samenwerking? Lipdub!

Lipdubben kan 24/7

Maandag

dag en nacht

Dinsdag

dag en nacht

Woensdag

dag en nacht

Donderdag

dag en nacht

Vrijdag

dag en nacht

Zaterdag

dag en nacht

Zondag

dag en nacht

Even contact opnemen?

  Bekijk onze tarieven

  Ben je met een particuliere groep en wil je een super leuke lipdub organiseren? Dan hebben wij een aantal opties voor jullie. Wil je een zakelijke lipdub of bestaat jouw groep uit meer dan 20 deelnemers? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Wat is er inbegrepen

  Tijdens de workshop is er een regisseur aanwezig die samen met jullie het draaiboek maakt. Wij verzorgen de professionele opnames in FULL HD of op verzoek zelfs in 4K. Natuurlijk regelen wij de muziek tijdens de opnames en alle andere zaken, zoals: de songteksten en de props/attributen.

  Wat is er niet inbegrepen

  Wij komen graag naar jullie locatie. Dat kan overal in Nederland zijn. Die moeten jullie wel even zelf regelen. Hapjes en drankjes zijn altijd voor jullie eigen rekening. Natuurlijk kunnen wij altijd helpen met het vinden van een top locatie en eventueel een versnapering tussendoor.

  tot 12 personen

  € 300,-

  12 t/m 19 personen

  € 27,50 p.p.

  vanaf 20 personen

  tot 65% korting

  Wat zeggen onze groepen…

  Ik heb de lipdub meteen gedownload en mail doorgestuurd naar collega’s. Iedereen is superenthousiast en een aantal leerlingen heeft hem vrijdag al bekeken. Wij zijn er erg blij mee, een leuke herinnering aan een leuke teammiddag.

  Wilma

  Dank je wel voor de lipdub, hij is echt heel erg leuk geworden! Bij deze wil ik jullie bedanken voor de samenwerking, het was een geslaagde en gezellig middag en dat vonden de aanwezigen ook. Nogmaals heel hartelijk bedankt en misschien tot ziens.

  Petra

  Wij hebben een erg leuke dag gehad. Het was goed georganiseerd en erg duidelijke informatie vooraf maar ook met de dag zelf. Erg leuk eindresultaat. Vooral de bruid in spe heeft een mooie dag gehad. Ik zou jullie dan ook zeker aanraden!

  Marijn

  Zowel de deelnemers als de overige kijkers vonden het een geslaagd eindresultaat. We stonden lekker voor gek maar dat was ook de bedoeling. Erg leuk geworden!

  Marina

  WhatsApp ons

  06-25451495

  E-mail ons

  info 
  [@] thelipdubcompany
  .nl

  Bel ons

  06-25451495

  Lees onze blogs…

  om meer te weten te komen over het organiseren van een lipdub.

  Schuiven naar boven