Lipdub maken Almere

Lipdub maken in Almere

Wat doe je precies?
Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie vervangen door die van het originele nummer. Er wordt een draagbare muziekbox gebruikt, zodat je altijd de muziek hoort. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continu shot bestaan, waarin de camera reist door verschillende kamers en situaties in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school of universiteit. Uiteraard kunnen wij daar altijd van afwijken.

Tijdsduur
Een lipdub duurt meestal tussen de drie en vijf minuten en er werken tussen de 10 en soms wel 700 mensen aan mee. Ze zijn erg populair geworden met de komst van sites als YouTube. De lipdubs worden erg vaak bekeken, ook doordat de mensen die meespelen naar de filmpjes linken op Twitter of Facebook. Populaire lipdubliedjes zijn liedjes met een vrolijke melodie.

Waarom een lipdub
De achterliggende gedachte van een lipdub is vaak die om de school of het bedrijf te promoten. Ze kunnen immers door een lipdub laten zien welke faciliteiten ze te bieden hebben, en wat ze laten zien hebben ze zelf in de hand. Ook wordt een lipdub gemaakt onder het mom van een schoolproject of een teambuilding. Nog een reden om een lipdub te maken is de gezelligheid die de opnames bieden. Er ontstaat een band tussen de acteurs en dat komt de algemene sfeer die op de school of op de werkvloer hangt ten goede, en zorgt ervoor dat studenten of collega’s dichter tot elkaar komen.

Wat is een lipdub?

Workshop lipdub maken

Wij organiseren voor iedereen lipdubs!

Of het nou een workshop is voor een gezellige activiteit of een serieuze en professionele videoproductie.

Maak een lipdub met ons!

Op zoek naar een super gezellige en blijvende herinnering aan een vrijgezellenfeest, een uniek cadeau voor een collega / familielid of wellicht een ludieke en grappige manier om jouw bedrijf te promoten? Kom dan lipdubben met ons!

Tijdens onze lipdub workshops maak je met alle deelnemers een videoclip in één nonstop opname. Een top activiteit bomvol creativiteit en hilariteit.

Ready? Set! Action.

Vrijgezellenfeesten

Voor een vrijgezellenfeest is een lipdub echt een super activiteit die de vrijgezel absoluut niet meer zal vergeten.

Teambuilding

Teambuilding, bedrijfsuitjes, breek de week en vrijmibo activiteiten zijn voor ons geen enkel probleem.

Vriendengroepen

Maak een leuk aandenken aan met jouw groep vrienden. Leuk voor nu en voor later.

 

Familie uitjes

Oma jarig? Gaat je zus een jaar naar het buitenland? Heb je een familieweekend? Gaat je neef trouwen? Maak een lipdub!

Sportclubs

In teamverband een gezellige lipdub maken met jouw team? Dat kan natuurlijk! Kom snel lipdubben met je hockey-, voetbal-, honkbal-, basketbal-, tafeltennis- of yogaclub!

Bedrijfsleven

Een break nodig tijdens een conferentie? Jullie seminar afronden met een ludiek tintje? Een heisessie met veel samenwerking? Lipdub!

Lipdubben kan 24/7

Maandag

dag en nacht

Dinsdag

dag en nacht

Woensdag

dag en nacht

Donderdag

dag en nacht

Vrijdag

dag en nacht

Zaterdag

dag en nacht

Zondag

dag en nacht

Even contact opnemen?

  Bekijk onze tarieven

  Ben je met een particuliere groep en wil je een super leuke lipdub organiseren? Dan hebben wij een aantal opties voor jullie. Wil je een zakelijke lipdub of bestaat jouw groep uit meer dan 20 deelnemers? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Wat is er inbegrepen

  Tijdens de workshop is er een regisseur aanwezig die samen met jullie het draaiboek maakt. Wij verzorgen de professionele opnames in FULL HD of op verzoek zelfs in 4K. Natuurlijk regelen wij de muziek tijdens de opnames en alle andere zaken, zoals: de songteksten en de props/attributen.

  Wat is er niet inbegrepen

  Wij komen graag naar jullie locatie. Dat kan overal in Nederland zijn. Die moeten jullie wel even zelf regelen. Hapjes en drankjes zijn altijd voor jullie eigen rekening. Natuurlijk kunnen wij altijd helpen met het vinden van een top locatie en eventueel een versnapering tussendoor.

  tot 12 personen

  € 300,-

  12 t/m 19 personen

  € 27,50 p.p.

  vanaf 20 personen

  tot 65% korting

  Wat zeggen onze groepen…

  Ik heb de lipdub meteen gedownload en mail doorgestuurd naar collega’s. Iedereen is superenthousiast en een aantal leerlingen heeft hem vrijdag al bekeken. Wij zijn er erg blij mee, een leuke herinnering aan een leuke teammiddag.

  Wilma

  Dank je wel voor de lipdub, hij is echt heel erg leuk geworden! Bij deze wil ik jullie bedanken voor de samenwerking, het was een geslaagde en gezellig middag en dat vonden de aanwezigen ook. Nogmaals heel hartelijk bedankt en misschien tot ziens.

  Petra

  Wij hebben een erg leuke dag gehad. Het was goed georganiseerd en erg duidelijke informatie vooraf maar ook met de dag zelf. Erg leuk eindresultaat. Vooral de bruid in spe heeft een mooie dag gehad. Ik zou jullie dan ook zeker aanraden!

  Marijn

  Zowel de deelnemers als de overige kijkers vonden het een geslaagd eindresultaat. We stonden lekker voor gek maar dat was ook de bedoeling. Erg leuk geworden!

  Marina

  WhatsApp ons

  06-25451495

  E-mail ons

  info 
  [@] thelipdubcompany
  .nl

  Bel ons

  06-25451495

  Lees onze blogs…

  om meer te weten te komen over het organiseren van een lipdub.

  Schuiven naar boven