All I Want For Christmas Is…. a lipdub!

Op locatie, vanuit huis of volledig online.

Ga knallend het nieuwe jaar in met onze lipdub workshops tegen sterk gereduceerde tarieven. Gegarandeerd heel veel plezier tijdens jullie kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Het maken van een lipdub is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een super goede afsluiting van het jaar. Ook stimuleert het de creativiteit van alle deelnemers en creëert het veel saamhorigheid. Iets wat natuurlijk past bij de feestdagen.

Elk jaar weer maken wij rondom de feestdagen veel kerst- en nieuwjaars lipdubs. Altijd een groot succes, maar… onze agenda raakt daardoor heel snel vol. Wees er dus op tijd bij om jullie kerstuitje, kerstfeest of nieuwjaarsborrel te voorzien van een spraakmakende lipdub. Dat kan bij jullie op het werk, de vereniging, een afgehuurde locatie of met een beetje geluk middenin de sneeuw. Zowel in Nederland als België.

Uiteraard worden jullie goed aangekleed en nemen we heel veel (kerst)mutsen, pakken, brillen, hoedjes en andere props mee.  Zorgen jullie voor alle gezelligheid en een groep deelnemers (en oliebollen plus kerstboom)? Wij doen de rest.

Kortom, een top activiteit voor de afsluiter van het jaar… of juist het begin van het nieuwe jaar.

Voorbeeldje

Video afspelen

Investering in een spetterende afsluiting van het jaar

Vanaf 17 november t/m 6 januari hanteren wij op werkdagen een actietarief van € 22,50 per persoon inclusief feestelijke attributen/verkleedspullen, reis- en parkeerkosten. We gaan dan uit van een speciale ‘feestdagen workshop’  (circa 2 à 2,5 uur) bij groepen t/m 20 personen.

Groepen vanaf 21 personen krijgen een maatwerk offerte, waarbij de prijzen zelfs kunnen zakken naar € 12,50 per persoon. Hoe groter de groep, hoe meer korting!

Wil je lipdubben met ons, maar past de feestelijke workshop qua tijd niet binnen jullie planning? Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken. We maken graag een maatwerk feestdagen arrangement voor jullie.

Contact

Wil je graag lipdubben tijdens de feestdagen? Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

    De specialisten die je een feestelijke workshop bezorgen

    Wij hebben een jong en dynamisch team van circa 15 enthousiaste filmmakers. Zo goed als iedereen filmt wekelijks lipdubs in Nederland en België. Zeker rondom de feestdagen zit ieders agenda goed vol met workshops. Boek snel, zodat je verzekerd bent van een professionele begeleider voor jullie onvergetelijke workshop. Bij ons heb je korte lijntjes, een persoonlijke aanpak, een gemotiveerd & ervaren team en uiteraard het belangrijkste: een geweldig kerst- of nieuwjaarsuitje.

    Schuiven naar boven